BANDAN MARAME WIND STOP

Windstoper Bandana marama sa printom po želji kupca

Bandam marame ili vind stoperi – proizvodnja i izrada!!!

 

Bandam marama ili wind stop marama je funkcionalan komada odeće koji štiti od vetra, kiše, hladnoće… Ovaj proizvod je idealan za motocikliste, snowbordere, bicikliste… Ovaj multifunkcionalni proizvod može da se nosi na 5 načina. Najčešće se nosi ispod kacige, kao potkapa, preko usta, nosa kao zastita od hladnoće, vetra, snega. Može da se koristiti i kao marama, znojnica, šal, i td.

 

Digitalna štampa omogućava personalizaciju ovog proizvoda po zahtevu klijenta. U poslednje vreme windstoperi se sve više koriste u marketinške svrhe za promociju brenda, proizvoda…

 

Bandane visoko kvalitetna štampa
Dečije bandane GMT Company

GMT Company je u mogićnosti da personalizuje bandam maramu za vas. Digitalna štampa u viskoj rezolucij pruža ne ograničenu mogućnost štampe punih kolora, visoke rezolucije, što ovaj proizvod čini savršenim modnim detaljem.

 

Materijali od kojih se izradjuju bandam marame – wind stoperi, je mešavina pamuka i polistera, što ga čini izuzetno prijatnim za nošenje i korišćenje. Ovi proizvodi su poznati po tome sto održavaju telesnu temperaturu ne zavisno od godišnjeg doba (zimi greju, leti hlade).

Upakovane dečije bandane
Bandane GMT upakovane

Uz ove proizvode u našoj kompaniji možete poručiti  reklamne kecelje, reklamne šalovereklamne zastavebrendirane suncobranebrendirane šatoretendemobilne displej sisteme, i dr.