NOVO U PONUDI

 

REKLAMNI DISPLAY SISTEMI –vise modela, novo na nasem trzistu!!!

 

Sa velikim zadovoljstvom Vas obavestavamo da u nasoj ponudi sada mozete pronaci nove REKLAMNE DISPLAY SISTEME u vise modela, oblika i velicina.

Potrudili smo se da napravimo jedinstvenu ponudu za sve Vase potrebe prilikom izlaganja na sajamskim manifestacijama, izlozbama, festivalima, promotivnim akcijama i drugim manifestacijama.

REKLAMNI DISPLAY SISTEMI su izradjeni od kvalitetnog aluminijuma, veoma su jednostavni za upotrebu (sklapanje, rasklapanje, postavljanje), poseduju torbe za pakovanje i lagani su za transprt. Stampa visoke rezolucije punih kolora omogucava oslikavanje najzahtevnijim motiva. Materijal koji se koriste za nase displeje je textilni strech materijal koji poseduje sve potrebne sertifikate o ne zapaljivosti, ne guzva se, dok je odrzavanje veoma jednostavno, (pranje masinski ili rucno). Prilikom postavljanja materijala na konstrukciju zbog svog sirovinskog satsava (strec – likra), materijal se zateze u idealno ravnu povrsinu. Neke od konstrukcija se isporucuju sa rasvetom, cime obezbedjujete idealnu mobilnu svetlecu reklamu.

DISPLAY SISTEMI ce obezbediti da se na pravi nacin predstavite potencijalnim klijentima i javnosti uopste. O sirem asortimanu  display sistema mozete se upoznati na nasoj stranici REKLAMNI DISPLAY SISTEMI.